FACTURARE

Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului magazin.gip.ro includ T.V.A. 

Modalitatea de plata si modalitatea de livrare sunt specificate in fiecare Comanda de catre Cumparator. Termenul de livrare va fi transmis cumparatorului in momentul validarii comenzii de catre vanzator si va fi specificat in factura proforma transmisa pe email Cumparatorului.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau sau direct in cazul in care achizitionarea produselor se face de la puntul de lucru al Vanzatorului.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

LIVRARE

Expedierea pachetului dumneavoastră

Preturile produselor de pe site-ul magazin.gip.ro nu includ costurile de livrare.

Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile catre Cumparator, la termenele specificate in factura proforma, dupa validarea comenzii de catre un reprezentant GIP, in sistem de curierat door-to-door numai pe teritoriul Romaniei sau cu ridicare directa de catre client de la punctul de lucru GIP situat in strada Plaiului nr. 6, loc. Carcea, jud. Dolj, conform optiunii Clientului.

Livrarea de la punctul de lucru GIP este gratuita.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul livrarii poate varia în funcție de demensiunile si greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă.

Toate costurile de livrare vor fi suportate de catre client.

Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele din comandă printr-o ambalare corespunzatoare. GIP va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin curier rapid.

La receptionarea/ridicarea comenzilor este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate

– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.

Probleme la livrare

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete, se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
Toate constatarile referitoare la integritatea coletului/coletelor se vor face in prezenta agentului de curierat, prin intocmirea unui proces verbal constatator. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
Reprezentantii companiilor pot ridica marfa de la sediul GIP numai in baza imputernicirii si stampilei societatii.
Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original.

Plata

Plata se efectueaza prin:

- ordin de plata cu confirmare pe e-mail inainte de livrarea produselor

- prin ramburs la curier in momentul ridicarii coletului

- numerar sau cu cardul la sediul GIP din str. Calea Bucuresti, nr. 134, mun. Craiova, jud. Dolj